Elke aanpassing een fris resultaat.

Een kleine aanpassing levert vaak al groots resultaat op. Daar ziet FS Groen dagelijks de voorbeelden van. Want een nieuwe schutting of andere border, geeft uw tuin weer een frisse uitstraling! Ook op zoek naar een nieuw element in uw tuin of juist advies nodig bij de keuze voor nieuwe vaste planten? FS Groen helpt u erbij! 

Een aanpassing in uw huidige tuin 

FS Groen maakt met passie en perfectionisme mooie tuinontwerpen, maar voor compactere klussen draaien we ook onze hand niet om. Sterker nog: een aanpassing in een bestaande tuin, kan er al voor zorgen dat u wekelijks met plezier gaat tuinieren. En dáár leveren wij graag een bijdrage aan! We snoeien, (ver)planten, maaien en plaatsen nieuwe tuinelementen, zodat uw achtertuin echt úw plek wordt. Ook op zoek naar nieuwe planten, struiken, schuttingen, borders of advies over het onderhoud van uw tuin? We staan voor u klaar: bel of e-mail voor een afspraak, advies of een kennismakingsgesprek!

Beregeningsinstallatie in uw tuin 

Drogere en warmere zomers lijken in opmars te zijn. Reden te meer om uw tuin in de zomer goed te onderhouden en te beregenen. Beregeningsinstallaties kunnen daarbij helpen en nemen u veel werk uit handen. FS Groen heeft veel ervaring en expertise in het aanleggen van beregeningsinstallaties in tuinen. Geen nieuwe tuinplannen? Ook in bestaande tuinen leggen we de installaties aan. Daarvoor nemen we een compacte sleuvenvrees en een dosis perfectionisme mee. Zodat we, zonder al te veel aanpassingen, uw huidige tuin kunnen voorzien van een geavanceerd watersysteem. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw tuin? We vertellen u graag meer over de voordelen. 

FS Groen maakt van een tuin úw tuin

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.