Sierbestrating met duurzame materialen.

Duurzame materialen, natuurlijke stenen: kwaliteit is voor FS Groen van groot belang. Daarom gebruiken we bij de aanleg van tuinen hoofdzakelijk producten die langer dan enkele jaren meegaan. Betonstenen zijn namelijk mooi, maar niet altijd voor lang. Als hoveniers in hart en nieren hebben we dan ook een passie voor alles wat duurzaam, groen én goed is. En die passie brengen we graag aan u over! 

Ieder pad perfect

Bij het aanleggen van een pad of terras in uw tuin komt veel kijken. Wat is het doel? Hoe veelvuldig wordt het gebruikt en welk onderhoud hebben de stenen nodig? Wij van Hoveniersbedrijf FS Groen hebben er een precieze kijk op en adviseren onze klanten graag bij de keuze voor sierbestrating. En ‘sier’ is wat ons betreft: iets wat lang mooi blijft. Daarom vertellen we u graag meer over gebakken stenen en keramische materialen: die duurzaam zijn – en waar u na tien jaar nog dagelijks plezier van hebt. Zodat uw sierbestrating, als onderdeel van uw groene tuin, dagelijks uitnodigt tot tuinieren en nooit verveelt. 

Een kei in sierbestrating

In ons team hebben we allemaal ons eigen vakgebied. Eén deel van onze hoveniers is dan ook een kei in sierbestrating aanleggen. Als onderdeel van uw buitenkamer, terras of omranding van uw zwemvijver, maken ze de mooiste ontwerpen. Passend bij uw wens, idee of uw bestaande tuin, leggen ze nieuwe borders, paden, terrassen of natuurlijke afscheidingen aan. Welke plek neemt bestrating in, in uw huidige of nieuwe tuin? FS Groen maakt het op maat. En goed. Zodat u er jaren van kunt genieten! 

Sierbestrating als sierlijk onderdeel van uw groene tuin: dat is ons ideaal

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.