Lekker lang buiten leven.

Een buitenkamer is steeds vaker een verlengstuk van uw huis, een ontspannen rustplek in de tuin. Een plek waar u – met regen of zonnig weer – kunt uitrusten, thuiswerken of bezoek kunt ontvangen tot ver in de eerste wintermaanden. FS Groen realiseerde al talloze veranda’s of tuinhuizen voor klanten door het hele land heen. Ook op zoek naar een passend ontwerp voor uw veranda? We gaan graag voor u aan de slag.

Uw buitenkamer: een veelzijdig verlengstuk

Een passende buitenkamer vraagt om maatwerk. Want waar de één een veranda inzet als loungeplek, gebruikt de ander de ruimte voor een riante werk- of klusomgeving. Daarom komen wij, van FS Groen, graag bij u langs om het ontwerp en de mogelijkheden door te spreken. Zodat het verlengstuk van uw woning precies wordt zoals u wenst. Je leefruimte vergroten vraagt namelijk een gedegen aanpak en doordacht idee. 

Buitenkamer voor iedere dag

Om jarenlang iedere dag van uw buitenkamer te kunnen genieten, is een solide constructie een pré. Samen met een timmerman en verandabouwer zorgt FS Groen ervoor dat uw veranda stevig en stabiel gebouwd wordt. Samen met u bekijken we de technische mogelijkheden en denken we na over eventuele verwarming of isolatie van de ruimte. Niets is tenslotte zo fijn als op een koele winteravond warm genieten van uw groene tuin! Meer weten over de mogelijkheden hiervoor? Bel of mail ons, we komen graag bij u langs! 

Langer buiten leven: daar tekent FS Groen voor 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.