FS Groen gaat voor goed en duurzaam.

Natuurlijk, groen en duurzaam. Daar wordt het team van hoveniersbedrijf FS Groen warm van. Als team van hoveniers in hart en nieren, hebben we namelijk een voorliefde voor bloeiende tuinen – en zijn de Engelse varianten favoriet. Iedere tuin een beetje FS Groen, is dan ook ons motto. En of dat nu felgekleurde planten of sober frisse bodembedekkers zijn: dat is aan u. Wij helpen, al meer dan dertien jaar, bij het ontdekken, aanleggen en onderhoud ervan!

Een team van bevlogen hoveniers

Met een vast team van bevlogen hoveniers zorgen we ervoor dat we bij al onze klanten een frisse, ecologische en duurzame tuin achterlaten. En daarvoor brengen we kennis en jarenlange ervaring mee. Want bij het realiseren van tuinen, buitenkamers en (zwem)vijvers, komt veel kijken. Bij het aanleggen ervan kunnen we veel zelf en zijn we, naast hovenier, ook metselaar, stratenmaker of timmerman. En als we het ‘niet in huis hebben’, maken we gebruik van een groot netwerk aan externe partijen. Om zo voor u te realiseren wat u wenst!

Aan tafel met een schetsblok

Naast het onderhouden en aanleggen van tuinen, is het ontwerpen ervan een groot deel van ons werk. Eigenaar Frits Staal komt, met zijn schetsblok, graag bij u langs om de tuin-in-wording vast te leggen. Een mooie fase, waarin dromen vastgelegd worden op papier en een nieuwe tuin uit het potlood vloeit.

Een passie voor Engelse tuinen, een voorliefde voor alles wat bloeit

Als hoveniers genieten we van het samenspel dat de natuur biedt in de tuinen, elk seizoen. En daarom tekenen we graag voor onze klanten fris bloeiende tuinen. Op tientallen vierkante meters of in een enkele border. Voor FS Groen doen maten er niet toe, als u er maar van geniet – en wij er een bijdrage aan mogen leveren. Eenmalig tijdens het ontwerp en wellicht ook maandelijks met het onderhouden ervan.

Uw eigen klantportaal

FS Groen heeft kwaliteit hoog staan en houdt van korte lijnen. Daarom bieden we al onze klanten een eigen klantportaal aan. Waarin alle informatie over uw tuin, tuinontwerp of -onderhoud te vinden is. Zo ziet u in één blik wat het ontwerp van uw tuin is ien welk onderhoud er gedaan is. Zo houden we de lijnen kort én helpen we u bij het bij elkaar houden van al uw tuininformatie. Benieuwd naar onze verdere aanpak? We vertellen u er graag meer over. Bel of e-mail ons vrijblijvend: we horen graag van u!

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.