Tuin en veranda.

Een totale vernieuwing in Lunteren

Ooit herbergde deze tuin alleen een gazon. Maar wij mochten ‘m veranderen in een royale, strakke leeftuin, waarin de veranda een grote rol speelt. Voor de eigenaren realiseerden we zo een extra leefomgeving, met een heerlijk, overdekte zitplaats en elk seizoen een prachtige, groene aanblik. Voor de aanleg van de veranda gebruikten we douglashout. 

Veranda en tuin

Het terras en het pad werden aangelegd met keramische tegels en gebakken klinkers en tot slot zorgt fris, bloeiend groen en helder paars voor een prachtige aanblik van de tuin! Finishing touch: tussen de bloeiende beplanting werd beregening aangelegd en ook de terrasverwarming werd subtiel verwerkt in het geheel. Een prachtige plek voor lange zomeravonden! 

Alles uit handen

Bij de aanleg van een tuin komt veel kijken, zoals ook bleek bij de aanleg van deze tuin. Wij, van FS Groen, verzorgen graag alles voor u bij het realiseren van een nieuwe tuin, een ander terras of een prachtige veranda. Zo zorgen we ervoor dat het eindresultaat perfect op elkaar is afgestemd en u kunt genieten van bloeiende natuur en een strak terras! 

‘De beregening is mooi weggewerkt tussen de bloeiende beplanting’

Ook op zoek naar een compleet nieuwe tuin of praktisch tuinadvies voor uw huidige tuin? Wij van FS Groen helpen u er graag bij en denken mee in het realiseren van uw tuinwens! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek. 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.