Een verrassende vijver voor iedere tuin.

De mogelijkheden voor een vijver in de tuin zijn eindeloos. En onze ideeën dus ook. Daarom luisteren wij, van Hoverniersbedrijf FS Groen, graag naar de wensen van onze klanten. Wat is het doel van de vijver? Gaat erin gezwommen worden? En: wilt u een strakke randafwerking of juist een natuurlijk verloop? Wat u ook kiest: een (zwem)vijver in de tuin is altijd een waardevolle toevoeging!  

Ligging en randafwerking van uw vijver

De ligging van een vijver is één van de belangrijkste keuzes in het tuinontwerp. Niet volledig in de zon, niet volledig in de schaduw. Geïntegreerd in het terras of juist midden in het gazon. Graag denken wij met u mee bij het vinden van de juiste plek voor uw vijver. Is die eenmaal bepaald, dan komen andere vragen aan bod. Hoe wilt u het water filteren, bijvoorbeeld? FS Groen gaat graag voor het reduceren van kunstmatige filters in het water. Een natuurlijk evenwicht, een harmonieus biotoop, is wat ons betreft namelijk het meest zuiver te bereiken door de juiste beplanting te kiezen. Zodat het water op een natuurlijke manier gezuiverd en in evenwicht gehouden wordt. Een prachtig samenspel, waar we u graag meer over vertellen!

 Natuurlijk zwemwater in uw zwemvijver 

Steeds vaker wordt een vijver in de eigen tuin gebruikt als zwemvijver of natuurlijk zwemwater. Een ontwikkeling die FS Groen met enthousiasme volgt – en waar we ons graag voor inzetten. Het creëren van zuiver, helder zwemwater – door de inzet van juiste beplanting – is een vak apart. Maar het levert u, als gebruiker, veel op! Geen kosten voor zuiveringsinstallaties bijvoorbeeld en het altijd kunnen zwemmen in ecologisch gezuiverd water. Wilt u meer weten over de aanleg, het onderhoud van en de beplanting voor een natuurlijke zwemvijver? FS Groen gaat graag met u om tafel!

Baantjes trekken in je eigen zwemvijver: FS Groen maakt het mogelijk

 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.