Tuinonderhoud.

Wat goed is, moet mooi blijven

FS Groen verzorgt het tuinonderhoud voor particulieren, bedrijven en zorginstellingen. We wieden, snoeien en maaien in bestaande en net nieuw aangelegde tuinen. In grote gazons en bescheiden borders. Wekelijks, maandelijks of ‘gewoon’ elk seizoen. Bij FS Groen is tuinonderhoud namelijk maatwerk en zijn de mogelijkheden uitgebreid. Alleen op zoek naar een partij voor uw vijveronderhoud, een eenmalige gazonbeurt of juist graag ieder voor- of najaar aan de slag? We staan iedere week, iedere maand of elk seizoen voor u klaar. Om zo uw tuin te geven wat hij nodig heeft! 

Tuin onderhoud

Harmonieus groen

Het gazon onderhouden, bomen en struiken snoeien, bloemen en planten verzorgen. Het onderhoud van tuinen vraagt aandacht, energie en plezier. Iets wat wij, van FS Groen, dagelijks meenemen naar onze klussen. Als hoveniers in hart en nieren, floreren we namelijk bij het verzorgen van groen – en we zijn er goed in ook. Onder onze vingers, bloeit uw tuin namelijk ook op tot een harmonieus geheel, dat weer strak én fris toont

'Wij staan iedere week, maand of elk seizoen voor u klaar’

Ook op zoek naar betrouwbare tuinpartner? Wij van FS Groen verzorgen graag het wekelijkse, maandelijkse of zelfs eenmalige tuinonderhoud van uw tuin! Meer weten over onze voor- of najaarsbeurten, seizoenswerk of onderhoudscontracten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek! 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.