FS Groen vindt groen geweldig.

Wij van FS Groen vinden groen geweldig – én we zijn er goed in. Daarom helpen we onze klanten graag bij het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van allerhande tuinen. Voor particulieren, zorginstellingen of bedrijven. Op zoek naar een weelderig, divers of juist strak tuinontwerp? Wij schetsen het graag voor u! 

Ontwerpen én onderhouden

Bij de aanleg van een tuin komt veel kijken. Als hoveniersbedrijf hebben we niet alleen een professionele kijk op het ontwerpen van een tuin, we werken er ook dagelijks in. Schetsblok en tuingereedschap gaan bij ons dan ook hand in hand. Dat is, wat ons betreft, de beste combinatie. Want daardoor kunnen we u exact adviseren welke planten, bomen en struiken passend zijn bij uw ontwerp. Wilt u felle kleuren, ieder seizoen een andere verrassing of juist het hele jaar door een groen uitzicht? En: wilt u een strak ontwerp of juist een natuurlijke variatie? Gaat u voor een buitenkamer of is er zelfs ruimte voor een (zwem)vijver? We horen uw wensen graag tijdens een kennismakingsgesprek of telefonische afspraak. Met uw ideeën en onze ervaring komen we gegarandeerd tot een prachtig resultaat! 

Aan de slag met een schets

Wanneer u, samen met FS Groen, een sluitend tuinontwerp in handen hebt, is het tijd voor de uitvoering. Ons team van hoveniers is divers inzetbaar. We verzorgen het reguliere tuinonderhoud, leggen gazons en borders aan, verzorgen (natuurlijk) straatwerk in uw tuin en nemen al het bijkomende aanlegwerk voor u uit handen. 

Schetsblok en tuingereedschap gaan bij ons hand in hand

Bijvoorbeeld het maken van een buitenkamer of natuurlijke (zwem)vijver. Nog geen ontwerp en op zoek naar inspiratie? Bekijk dan de tuinen eens die FS Groen aanlegde voor klanten door het hele land heen. Van Engelse tuinen (onze favorieten!) tot onderhoudsarme ontwerpen: als het om groen gaat, zijn we van alle markten thuis! 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.