Speelse tuin.

Kindvriendelijk en natuurlijk

Deze speelse en natuurlijke tuin in Ede realiseerden we in opdracht van Rutger de Jong, ecologisch tuinontwerp en advies. De eigenaren wilden een speelse, kindvriendelijke en natuurlijke tuin, waarin duurzame materialen elkaar afwisselen. Daarom gebruikten we kastanje- en douglashout voor het maken van verticale palen, die het terras afschermen én de tuin onderbreken. Voor het straatwerk werden gebakken klinkers en keramische tegels gebruikt.

Tuinaanleg in Ede

Houten elementen

De betonnen bloembakken komen op meerdere plekken terug. Leuk detail: het bankje tussen de bloembakken. Dat wordt vast een favoriete speel- én leesplek! Kenmerkend voor deze tuin is de steeds terugkerende houten touch. Palen die het terras afschermen, de schuur maskeren en ervoor zorgen dat de kliko´s uit het zicht blijven. Een duurzame en speelse oplossing, om toch afschermde plekken in een verder rechte tuin te realiseren.

  ‘Het bankje wordt vast een favoriete speelplek’

Ook op zoek naar een speelse, natuurlijke en kindvriendelijke tuin? Wij van FS Groen helpen u er graag bij en denken mee in het realiseren van uw tuinwens! Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek. 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.