(Zwem)vijvers.

Een verrassende vijver voor iedere tuin

De ligging van een vijver is één van de belangrijkste keuzes in het tuinontwerp. Niet volledig in de zon, niet volledig in de schaduw. Geïntegreerd in het terras of juist midden in het gazon. Graag denken wij met u mee bij het vinden van de juiste plek voor uw vijver. Is die eenmaal bepaalt, dan komen andere vragen aan bod. 

Vijvers

Hoe wilt u het water filteren, bijvoorbeeld? FS Groen gaat graag voor het reduceren van kunstmatige filters in het water. Een natuurlijk evenwicht, een harmonieus biotoop, is wat ons betreft namelijk het meest zuiver te bereiken door de juiste beplanting te kiezen. Zodat het water op een natuurlijke manier gezuiverd en in evenwicht gehouden wordt. Een prachtig samenspel, waar we u graag meer over vertellen!

Natuurlijk zwemwater

Steeds vaker wordt een vijver in de eigen tuin gebruikt als zwemvijver of natuurlijk zwemwater. Een ontwikkeling die FS Groen met enthousiasme volgt – en waar we ons graag voor inzetten. Het creëren van zuiver, helder zwemwater – door de inzet van juiste beplanting – is een vak apart. Maar het levert u, als gebruiker, veel op! Geen kosten voor zuiveringsinstallaties, bijvoorbeeld, en het altijd kunnen zwemmen in ecologisch gezuiverd water. Wilt u meer weten over de aanleg, het onderhoud van en de beplanting voor een natuurlijke zwemvijver? FS Groen gaat graag met u om tafel! 

‘Het creëren van zuiver, helder zwemwater is een vak apart’

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een (zwem)vijver in uw tuin? Wij van FS Groen helpen u er graag bij en denken mee in het realiseren van zuiver (zwem)water in uw achtertuin. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek en informatie! 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.