Sierbestrating.

Sierlijk en stevig

Wij van FS Groen hebben er een precieze kijk op sierbestrating en adviseren onze klanten graag bij de keuze hiervoor. Want ‘sier’ is wat ons betreft: iets wat lang mooi blijft. Daarom vertellen we u graag meer over gebakken stenen en keramische materialen: die duurzaam zijn – en waar u na tien jaar nog dagelijks plezier van hebt. Zodat uw sierbestrating, als onderdeel van uw groene tuin, dagelijks uitnodigt tot tuinieren en nooit verveelt. 

Sierbestrating

Passie voor duurzaam

Duurzame materialen, natuurlijke stenen: kwaliteit is voor FS Groen van groot belang. Daarom gebruiken we bij de aanleg van tuinen hoofdzakelijk producten die langer dan enkele jaren meegaan. Betonstenen zijn namelijk mooi, maar niet altijd voor lang. Als hoveniers in hart en nieren hebben we dan ook een passie voor alles wat duurzaam, groen én goed is. En die passie brengen we graag aan u over! 

'Sierlijk en stevig: die twee gaan bij ons hand in hand’

Ook op zoek naar sierbestrating voor uw terras, buitenkamer of als omranding van uw zwemvijver? Wij van FS Groen hebben er een eigen visie op. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een gesprek over borders, paden, terrassen of natuurlijke afscheidingen. We denken graag mee over de plek van sierbestrating in úw tuin! 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.