Stadstuin.

Karakteristieke stadstuin in Amersfoort

Deze sfeervolle en groene stadstuin in hartje Amersfoort is er één naar ons hart. De wens van de bewoners was een strakke, maar toch sfeervolle tuin, waarin zowel nieuwe als gebruikte materialen een plek kregen. We gebruikten hiervoor duurzame keramische tuintegels, oude gebakken klinkertjes en elementen van cortenstaal. In de tuin is sprake van een hoogteverschil, dat subtiel opgelost is met treden van cortenstaal. Het resultaat? Een karakteristieke stadstuin, met een frisse touch. Klaar voor de toekomst! 

Aanleg stadstuin in Amersfoort

Geen brug te ver

Bij het realiseren van deze tuin was geen brug ons te ver. Letterlijk en figuurlijk. Want omdat de tuin moeilijk bereikbaar is – omsingeld door een gracht – moesten we onze creativiteit gebruiken. We gebruikten een kraan, die via de overkant de benodigde materialen overzette. Zo zorgden we ervoor dat de tuin binnen de geplande tijd voorzien werd van groene, bloeiende en duurzame (tegel)materialen. Een karakteristiek plaatje!  

        ‘Het realiseren van deze tuin was ons geen brug te ver’

Ook op zoek naar een (stads)tuin met karakter? Wij van FS Groen helpen u er graag bij! Neem vrijblijvend contact met ons op voor het inventariseren en bespreken van uw tuinwensen. 

Kennis maken of een offerte aanvragen?

Vul het formulier hiernaast in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.